ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Εύχομαι αυτή η εικόνα να γίνει σύντομα και στο ποδόσφαιρο…»

Ο Κώστας Κατσουράνης κατά τη διάρκεια της βράβευσης του έκανε μία ευχή με αφορμή το γεγονός ότι Σπανούλης και Διαμαντίδης την παρακολούθησαν «παρέα» .

«Εύχομαι αυτή η εικόνα να γίνει σύντομα και στο ποδόσφαιρο…»

O Κώστας Κατσουράνης μίλησε κατά τη διάρκεια της βράβευσης του και εκθείασε στην πολύ καλή σχέση που διατηρεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης με τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εύχομαι να έχουμε καλές γιορτές και υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΤ για την τιμή που μου κάνει και επιβραβεύει τον ιδρώτα που έχυσα κι εγώ και οι συμπαίκτες μου καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας μου. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα, ευχαριστώ την οικογένειά μου. Οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι να αλλάξει ο αθλητισμός και κυρίως στα πιο… αδύναμα σπορ που δεν έχουν τόση προβολή. Εύχομαι το ποδόσφαιρο που είναι άρρωστο στην Ελλάδα να προσπαθήσουμε να το βοηθήσουμε και να το δούμε λίγο αλλιώς το θέμα. Βλέπω μπροστά μου τον κ. Σπανούλη και τον κ. Διαμαντίδη και χαίρομαι να που κάθονται δίπλα-δίπλα οι δύο αρχηγοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Εύχομαι αυτή η εικόνα να γίνει σύντομα και στο ποδόσφαιρο…». 

Για το αντίο στην καριέρα του: «Είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά… έρχεται. Πρέπει να ‘σαι ώριμος και να διαχειριστείς καλά το πώς θα τελειώσεις. Έχω χρόνο με την οικογένειά μου πλέον και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Δεν είχα φανταστεί τίποτα απ’ όλα αυτά που τελικώς έζησα ως ποδοσφαιριστής. Κάποια στιγμή το πίστεψα πάρα πολύ και ήμουν σίγουρος στον εαυτό μου και πως θα τα καταφέρω».  Για το αν θα επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου, απάντησε με χιούμορ: «Αν με αναζητήσει πρώτα κανείς… Δεν το βλέπω, λίγο δύσκολο! Πάντως έχω το ίδιο κινητό»!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.