ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Είμαστε Παναθηναϊκός, να νικάμε σε κάθε γήπεδο»

Ο νεαρός και φέρελπις σέντερ του Παναθηναϊκού Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νίκη με τον Άρη, τι του δίνει αυτοπεποίθηση στον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά και για το δύσκολο ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Παπαγιάννης: «Είμαστε Παναθηναϊκός, να νικάμε σε κάθε γήπεδο»

Μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στο ματς πρωταθλήματος με την Καβάλα όπου είχε πετύχει νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού με τα 3 μπλοκ του, έδωσε θέαμα στους φιλάθλους του τριφυλλιού στο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη όπου το τριφύλλι επικράτησε με 90-69.

Ο 18χρονος μας μίλησε επίσης για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα και το αν μπορεί να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός στο δύσκολο ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr:

Τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος και πήρε ο Παναθηναϊκός τη νίκη;

«Αλλάξαμε την άμυνα μας, παίξαμε πιο σκληρά και έτσι πήραμε τη νίκη».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επόμενος σταθμός για τον Παναθηναϊκό η Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ποιος ο στόχος της ομάδας;

«Αφήνουμε πίσω το ματς με τον Άρη θα επικεντρωθούμε στην Φενέρ θα προετοιμαστούμε γι αυτό το παιχνίδι και θα πάμε με το καλύτερο μας εαυτό στην Κωνσταντινούπολη για να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχω κάποια εικόνα για την Φενέρ αλλά έχω δει βάσει καλών αποτελεσμάτων της ότι τα πήγαν καλά στον πρώτο γύρο».

Τι θα μπορούσε να δώσει μια νίκη στον Παναθηναϊκό;

«Ψυχολογία στην ομάδα που είναι το βασικότερο αλλά και μια νίκη εκτός έδρας για το Top16, είναι πολύ σημαντικό. Οι εκτός έδρας νίκες δίνουν παραπάνω κίνητρο για την συνέχεια».

Ωστόσο στον πρώτο γύρο πετύχατε μόλις δύο εκτός έδρας νίκες σε Τουρκία και Λιθουανία αντίστοιχα.

«Ο πρώτος γύρος δεν πήγε καλά για εμάς. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει πολύ καλύτερα, όμως στο Top16 πρέπει να δώσουμε το 100% της ενέργειάς μας για να προκριθούμε στο Top8».

Τι είναι αυτό που θα πρέπει να βελτιώσετε σαν ομάδα;

«Την άμυνα. Να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να μας βοηθάει στην επίθεση» .

Σας επηρεάζει η δύσκολη έδρα της Φενέρμπαχτσε;

«Όχι, είμαστε Παναθηναϊκός και θα πρέπει να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε γήπεδο που αγωνιζόμαστε».

Στον αγώνα με την Καβάλα έκανες νταμπλ-νταμπλ και απόψε κατάφερες να πετύχεις 3 μπλοκ σε ένα δεκάλεπτο. Οι καλές σου εμφανίσεις σου δίνουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια;

«Αυτοπεποίθηση μου δίνει ο εαυτός μου. Μπαίνω για να δίνω ενέργεια όποτε με χρειάζεται η ομάδα για να την βοηθήσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.