ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Είμαστε έτοιμοι για την Φενέρ»

Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού Τζέιμς Γκιστ μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νίκη επί του Άρη, τι αγαπάει στην ομάδα, αλλά και για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Γκιστ: «Είμαστε έτοιμοι για την Φενέρ»

Ο Αμερικανός παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν σε πολύ καλή βραδιά στη νίκη του τριφυλλιού κόντρα στον Άρη με 90-69 καθώς σημείωσε 20 πόντους με αρκετά καλά ποσοστά στα εντός πεδιάς σουτ (8/10) αλλά και πίσω από την γραμμή των 6,75 μέτρων (4/5).

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Τι άλλαξε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος για να πάρει αυτή τη σημαντική νίκη-πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου;

«Βάλαμε περισσότερη ενέργεια, έχουμε καταλάβει ότι αν παίζουμε με πολύ ενέργεια και σκληρή άμυνα θα παίξουμε το παιχνίδι μας. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε πολύ σκληρά και οι παίκτες του Άρη το εκμεταλλεύθηκαν, είναι καλή ομάδα και έτσι στο δεύτερο μέρος έπρεπε να παίξουμε το μπάσκετ που μας αναλογεί σαν ομάδα. Πιστεύω ότι παίζουμε καλύτερα όταν παίζουμε επιθετικά».

Πως αισθάνεσαι που θα είσαι στον τελικό Κυπέλλου για ακόμη μια χρονιά;

«Αισθάνομαι πολύ καλά με αυτό. Αυτό είναι που αγαπώ στον Παναθηναϊκό, κάθε χρονιά παίζεις για να κερδίσεις το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο. Ξέρεις ότι σε αυτή την ομάδα δεν παίζεις μπάσκετ απλά για να παίξεις, αλλά για να κερδίσεις».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είστε έτοιμοι για την Φενέρμπαχτσε;

«Φυσικά, είμαστε στο Top16 και έχουμε υψηλούς στόχους για την ομάδα αυτή τη χρονιά. Αυτό θα είναι το πρώτο σκαλοπάτι. Είναι αρκετά νωρίς ακόμη και θα ήταν πολύ σπουδαίο να πάρουμε αυτή τη νίκη, πλέον πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης αυτή τη βδομάδα».

Θα είναι δύσκολο για την ομάδα να πάρει τη νίκη στην καυτή έδρα της Φενέρ;

«Όχι, δεν παίζει ρόλο αυτό αν παίξουμε το παιχνίδι μας και είμαστε συγκεντρωμένοι έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.