ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιανκοβιτς: «Μας στοίχισαν τα χαμένα σουτ και οι διαιτητικές αποφάσεις»

Στα χαμένα σουτ αλλά και στα σφυρίγματα της διαιτητικής τριάδας στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βλάντο Γιάνκοβιτς με δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Γιανκοβιτς: «Μας στοίχισαν τα χαμένα σουτ και οι διαιτητικές αποφάσεις»

Ο 25χρονος φόργουορντ των «πρασίνων» τόνισε πως η ομάδα παρά το κακό ξεκίνημα στο ματς, το πήγε εκεί που ήθελε, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Έτσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι, δεν είχαμε άλλη επιλογή. Όποιος έμπαινε, έπρεπε να βοηθήσει. Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, το φτάσαμε εκεί που θέλαμε αλλά τα ελεύθερα σουτ και τα ριμπάουντ μας στοίχισαν. Μαζί και κάποια φάουλ που νομίζω πως δεν ήταν. Πρέπει να βελτιώσουμε τις αντιδράσεις μας μετά από επιθετικό ριμπάουντ. Είναι μεγάλος ο δρόμος, τα παιχνίδια είναι πολλά και το Top 16 συνεχίζεται». 

Για τον τραυματισμό του Δημήτρη Διαμαντίδη και την απουσία του από το υπόλοιπο της αναμέτρησης: «Είναι μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μας ο Δημήτρης, αλλά πρέπει να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον». 

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.