ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν μου είναι εύκολο να αντιμετωπίζω τον Παναθηναϊκό»

Στη σχέση του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς αλλά και στα συναισθήματα που έχει όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δεν μου είναι εύκολο να αντιμετωπίζω τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς αντιμετωπίζει τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι εύκολο και δεν μου αρέσει αυτό. Αλλά έτσι είναι η ζωή». 

Για τη σχέση του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα. Είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και χαίρομαι πολύ που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι σε εκείνο και τον Παναθηναϊκό τα καλύτερα».

Για την εικόνα της Φενέρ: «Από τη στιγμή που είμαι εδώ, σημαίνει ότι αυτή είναι η ομάδα που θέλω να βρίσκομαι. Είμαστε ακόμη στο Top 16 και πάντα στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι απλά ένα παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει την απαιτούμενη ποιότητα, ώστε να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες» κατέληξε αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.