ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να παίζουμε έξυπνα σε όλη τη διάρκεια του ματς»

Για τρία δεκάλεπτα έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Να παίζουμε έξυπνα σε όλη τη διάρκεια του ματς»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας, λέγοντας πως αυτός ο τρόπος δεν είναι αποδεκτός για να κερδίσει τα ματς και μίλησε για την απώλεια του Διαμαντίδη που στοίχισε στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για τη νίκη της. Εμείς κάναμε ένα καλό ματς για τρία δεκάλεπτα. Δεν είναι αποδεκτός ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Απλά κοιτούσαμε, δεν είχαμε καμία αντίδραση. Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Ήθελα να παίξουμε όπως στα τρία επόμενα δεκάλεπτα, δηλαδή να παλέψουμε.

Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τον Διαμαντίδη ο οποίος δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν ο παίκτης που μας επανέφερε στο παιχνίδι και ήταν σκληρό για εμάς που τραυματίστηκε. Παίξαμε σαν ομάδα για τη νίκη. Πρέπει, όμως, να έχουμε έξυπνες αντιδράσεις ειδικά μετά από επιθετικά ριμπάουντ».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.