Ποδόσφαιρο

Να μπει με το… δεξί!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας, κεκλεισμένων των Θυρών, τον Παναιτωλικό(19:30,Novasports 1, Panathinaikos24.gr) και στόχο έχει να ξεκινήσει με νίκη το 2016. Παίζει μετά από περίπου ένα μήνα ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο και μόνο στόχο έχει τη νίκη ώστε να μείνει κοντά στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός με τον Παναιτωλικό αναμένεται να εκτίσει τη δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που του έχει επιβληθεί.

Στα αγωνιστικά,ο Αντρέα Στραματσόνι δείχνει να προσανατολίζεται σε ένα 4-3-3 με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια, τους Τελάντερ και Σάντσεθ στο κέντρο άμυνας και τους Βέμερ και Νάνο στα άκρα της. Εσιέν, Πράνιτς και Αμπέντ θα είναι η τριπλέτα στο χώρο του κέντρου, ενώ την αντίστοιχη της επίθεσης θα συνθέσουν Καλτσάς, Καρέλης και Μπεργκ. Ο τελευταίος θα εμφανιστεί σε αγώνα μετά τις 3 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Τελάντερ, Βέμερ, Μαρινάκης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς.

Exit mobile version