Ποδόσφαιρο

Ανακοινώνεται ο Βλαχοδήμος!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος και αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί από τους «πράσινους».

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Ο νεαρός χαφ λοιπόν, θα πρέπει να θεωρείται πλέον ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μιας και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σ΄όλα.

Ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και όλα δείχνουν ότι αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επίσημα πλέον ο Βλαχοδήμος ξεκινάει μια νέα σελίδα με τον Παναθηναϊκό να του δίνει την ευκαιρία να κάνει ένα… restart στην καριέρα του.

Να επισημάνουμε επίσης ότι ο Βλαχοδήμος θα υπογράψει  συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό αλλά η ενεργοποίησή θα γίνει είτε τώρα τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι.

Αυτό θα εξαρτηθεί από τον Στραματσονι. Με τη διαφορά ότι εάν ενεργοποιηθεί από τώρα τότε θα πρέπει να πληρωθεί ένα ποσό της τάξεως των 300 χιλ. ευρώ ως ρήτρα προς τον Ολυμπιακό που ήταν η πρώην ομάδα του.

Exit mobile version