Ποδόσφαιρο

Τα… αγκάθια στην υπόθεση Βλαχοδήμου

Ακόμα και στα δικαστήρια μπορεί να οδηγηθεί η υπόθεση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, καθώς ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με ρήτρα από πλευράς Ολυμπιακού, στην περίπτωση που «μετακόμιζε» σε άλλη ελληνική ομάδα.

Όπως αναφέρει το «Goal» στο σημερινό του φύλλο, η μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, έχει… αγκάθια για τον Παναθηναϊκό και αυτό διότι ο Ολυμπιακός είχε βάλει ρήτρα στο συμβόλαιό του, σε περίπτωση που πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα.

Η ρήτρα των Πειραιωτών, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι ύψους 300.000 χιλ. ευρώ, στην περίπτωση κατά την οποία, ο παίκτης υπέγραφε σε άλλη (ελληνική) ομάδα, μέχρι και τις 30/6/2016.

Σε αυτήν την περίπτωση και αν ο Αντρέα Στραματσόνι αποφασίσει πως ο 24χρονος εξτρέμ, μπορεί να προσφέρει άμεσα, οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν την υπόθεση μέσω της δικαστικής οδού, καθώς θα υποστηρίξουν πως η εν λόγω ρήτρα δεν έχει βάση, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος.

Η άλλη περίπτωση είναι, να αποφασίσει ο τεχνικός του «τριφυλλιού» πως ο Βλαχοδήμος, δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και ως εκ τούτου δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον Παναθηναϊκό να ενεργοποιεί το συμβόλαιό του, τον Ιούλιο του ’16.

Exit mobile version