ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ομάδα και διοίκηση δείπνησαν στη Νέα Ερυθραία (pic)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, συνοδευόμενη από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ, βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ σε εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία.

Ομάδα και διοίκηση δείπνησαν στη Νέα Ερυθραία (pic)

Οι παίκτριες του «τριφυλλιού», επισκέφτηκαν το Ινδικό εστιατόριο «Little India» στη Νέα Ερυθραία και εκεί μαζί με τη διοίκηση και τον Πέτρο Πρέκα και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, αντάλλαξαν δώρα και ευχές για τη νέα χρονιά, δοκιμάζοντας παράλληλα την ινδική γαστρονομία, στα καλύτερά της!  

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, θέλησε να ευχαριστήσει τη Θάλεια Ματίκα, καθώς και ολόκληρο το προσωπικό, που… δεν έκρυψε τα Παναθηναϊκά του αισθήματα, για την υπέροχη φιλοξενία.

panaclitind (1)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.