ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δερμιτζάκης: «Μπορεί να κάνει πολλά ο Βλαχοδήμος»

Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που μπορεί να πετύχει πολλά αν δουλέψει, είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Δερμιτζάκης: «Μπορεί να κάνει πολλά ο Βλαχοδήμος»

Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος δούλεψε με τον νυν παίκτη του Παναθηναϊκού στον Εργοτέλη, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, για τις ικανότητες, αλλά και τις αδυναμίες του 24χρονου άσου.

Όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο:

Για τις δυνατότητες του Παναγιώτη Βλαχοδήμου που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό:

«Τον παρακολουθούσα και σε παιχνίδια από τη σεζόν που έπαιξε καλά στην Ξάνθη και πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και ήταν μεγάλο ταλέντο με καλή ποδοσφαιρική νοοτροπία.

Είναι καλός ποδοσφαιριστής, δεν θα πω ότι είναι ταλέντο πλέον. Αν έχει βάλει κάτω τα πράγματα και τα έχει φιλοσοφήσει θα μπορέσει να προσφέρει. Είναι καλός παίκτης, διότι ξέρει μπάλα, έχει καλή ντρίμπλα, είναι καλός στο ένας με έναν και γενικά είναι καλός στο επιθετικό κομμάτι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.342 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μοναδικό μειονέκτημα του ήταν στο αμυντικό κομμάτι που είναι σημαντικός για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Για τα χαρακτηριστικά που έχει δεν κάνει την άμυνα που επιβάλλεται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι έξυπνο και καλό παιδί. Αν αυτό το κάνει, διότι αυτό είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι να ξέρεις μπάλα. Θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα. Θέλει να έχει υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι του. Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί».

Για το αν είναι το πρόβλημα του το ότι είναι αλαζόνας, πιστεύοντας ο ίδιος ότι είναι ο Έλληνας Ρονάλντο:

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι αλαζόνας. Το ότι πιστεύει στις δυνατότητες του ισχύει, αλλά δεν είναι αλαζόνας. Και ο Εργοτέλης τότε ήταν αδύναμος, ήρθε με δανεισμό και ίσως ήταν μια μεταγραφή που δεν την ήθελε. Ίσως να μην του έδωσε αυτήν την όρεξη και τη διάθεση αυτή η μεταγραφή. Μιλούσα με ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για τις μεταγραφές και τον πίστευαν και γι’ αυτό έδωσαν ένα σημαντικό ποσό».

Για τη διαχείριση που πιστεύει ότι πρέπει να του κάνει ο Παναθηναϊκός:

«Ένας παίκτης που έχει αποχή είναι δύσκολο να επανέλθει και ειδικά σε μια ομάδα που έχει απατήσεις όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Το καλό είναι ότι βρίσκεται σε μικρή ηλικία. Θέλει χρόνο και από τον σύλλογο. Το ζητούμενο είναι να βρει τον ρυθμό του. Αλλά και οι τραυματισμοί. Πάντα τον Ιανουάριο πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί στατιστικά βγαίνουν τραυματισμοί στο τρίτο, τέταρτο παιχνίδι. Σε παίκτες όπως ο Παναγιώτης πρέπει να δίνονται ευκαιρίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...