ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ανεπίτρεπτα λάθη από έμπειρους παίκτες»

Εκνευρισμένος από τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

«Ανεπίτρεπτα λάθη από έμπειρους παίκτες»

Ο «Σάλε» επεσήμανε πως έγιναν ανεπίτρεπτα λάθη από τους παίκτες του, ενώ πρόσθεσε πως με την άμυνά τους οι Ισπανοί δεν άφησαν το «τριφύλλι» να τρέξει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι και τη νίκη: «Στο τέλος ήρθε η νίκη κι είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε τις εντός έδρας υποχρεώσεις μας με νίκη. Δεν μας άφησαν να τρέξουμε. Η Μάλαγα ήταν έτοιμη για την άμυνα που παίζουμε. Η άμυνα μας ήταν κακή στο τρίτο δεκάλεπτο».

Για τα λάθη που έγιναν και τον Σμιθ: «Ο παίκτης-αίνιγμα Σμιθ ήταν καλός στην επίθεση, αλλά κάναμε λάθη. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη και το σημαντικό είναι ότι αυτά δεν έγιναν από νέους παίκτες, αλλά από παλιούς. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Εναντίον της άμυνας ζώνης ήμασταν παθητικοί και στις δύο πλευρές και αυτό ήταν απαράδεκτο.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάποια στιγμή απομακρύνθηκε η ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά στην τελευταία επίθεση νικήσαμε και από την άμυνα και την συγκέντρωσή μας. Έγιναν κάποια λάθη από έμπειρους παίκτες μπροστά στον πάγκο μας που ήταν ανεπίτρεπτα. Θα έρθει η ώρα που θα χάσουμε στο τελευταίο σουτ, καθώς δεν συνέβη στα παιχνίδια με την Ζαλγκίρις και τον ΠΑΟΚ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.