ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να περάσουν αλώβητες!

Τα κορίτσια του Πέτρου Πρέκα αντιμετωπίζουν σήμερα στις 17:00 τον Πρωτέα Βούλας εκτός έδρας και μοναδικό στόχο έχουν να πάρουν τη νίκη.

Να περάσουν αλώβητες!

Η ομάδα του «τριφυλλιού» πάει στο «Γ. Γεννηματάς», με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να ξεκινήσει νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά. Τα κορίτσια του Πέτρου Πρέκα μετρούν 8 νίκες σε 9 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τον δεύτερο γύρο.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει σε απόσταση… βολής από τον Ολυμπιακό. Την ίδια στιγμή μικρή μερίδα φίλων του «τριφυλλιού», θα βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν τα κορίτσια του μπάσκετ, ώστε να πάρουν το «ροζ» φύλλο αγώνα.

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα δεν υπάρχουν, με τον Πέτρο Πρέκα, ωστόσο να προβληματίζεται για τη μεγάλη αγωνιστική αποχή, αλλά να είναι αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 469 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.