ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Διαμαντίδης… πενταετίας»

Στο γεγονός πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, είναι σε θέση να αγωνίζεται για ακόμα πέντε χρόνια στο υψηλό επίπεδο, στάθηκε ο Σάσα Πάβλοβιτς, μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Διαμαντίδης… πενταετίας»

Όσα έγραψε ο Μαυροβούνιος άσος του Παναθηναϊκού:

«Χρόνια πολλά σε όλους,

Άλλωστε εμείς πριν από τρεις μέρες κάναμε Χριστούγεννα και περιμένουμε την Πρωτοχρονιά μας…

Το καλό είναι ότι βρισκόμαστε στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ για μέρες. Έστω και τυπικά φιλοξενούμενοι αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ και καταφέραμε να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Ακολούθως είχαμε μια πολύ δύσκολη βραδιά με τη Μάλαγα αλλά νικήσαμε χάρη στο σουτ του Τζέιμς αλλά την τρομερή παρουσία του Δημήτρη, του αρχηγού μας. Το είπα και το επαναλαμβάνω και τώρα: Ο Διαμαντίδης μπορεί να παίξει άλλα πέντε χρόνια σ’ αυτό το επίπεδο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η παρουσία μας στην Αθήνα έχει συνέχεια αφού τη Δευτέρα αντιμετωπίζουμε την Κηφισιά, την Πέμπτη τον Ερυθρό Αστέρα και την επόμενη Κυριακή τον Άρη. Τρεις σερί αγώνες στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να τους χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα, δηλαδή και τις νίκες να κατακτήσουμε αλλά και να βελτιωθούμε αγωνιστικά. Το ότι δεν έχουμε μετακίνηση για τόσο μεγάλο διάστημα θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ιδανικά.

Είναι καλό το γεγονός, επίσης, ότι επιστρέφει άμεσα και ο Λευτέρης. Για μια ομάδα είναι πολύ σημαντικό να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους καθώς ανεβαίνει το επίπεδο της προπόνησης, ο χρόνος γίνεται ποιοτικότερος για όλους κι αυτό ωφελεί την ομάδα.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με συγκέντρωση κι αποφασιστικότητα ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά. Να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και να ανεβάζουμε το επίπεδό μας από αγώνα σε αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.