ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εφυγε για Βέλγιο ο Καρέλης

Ο Νίκος Καρέλης αναχώρησε το πρωί για το Βέλγιο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Γκενκ.

Εφυγε για Βέλγιο ο Καρέλης

Νέα “σελίδα” στην καριέρα του ανοίγει ο Νίκος Καρέλης, που ως γνωστόν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο και την Γκενκ. Ο νεαρός επιθετικός αναχώρησε το πρωί, στις 08:30 με πτήση της Aegean για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, περνώντας πρώτα από τις ιατρικές εξετάσεις και βάζοντας στη συνέχεια την υπογραφή του, στο συμβόλαιο που θα υπογράψει μέχρι το 2019.

Μαζί με τον “Κάρε” ταξίδεψε και η σύντροφός του, Ισμήνη, ενώ στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” ήταν και ο μάνατζέρ του, Χρήστος Γάτσης.

Αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται ο Καρέλης να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα την Παρασκευή στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, για την 22η αγωνιστική.  Η Γκενκ είναι έβδομη στη βαθμολογία, με 28 βαθμούς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.