ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Εισήγηση της ΔΕΑΒ για κλείσιμο της Θ.13

Η ΔΕΑΒ εισηγήθηκε το κλείσιμο του πέταλου της Λεωφόρου, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, να είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση.

Εισήγηση της ΔΕΑΒ για κλείσιμο της Θ.13

Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ», υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κλείσουν οι θύρες 13-14 της Λεωφόρου, μετά από εισήγηση της ΔΕΑΒ, στην συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης, όπου ψήφισαν τα 9 από τα 17 μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας.

Συγκεκριμένα, τρία μέλη ψήφισαν πως δεν χρειάζεται να επιβληθεί περαιτέρω ποινή στο «τριφύλλι», ενώ τα υπόλοιπα έξι έκριναν πως πρέπει να κλείσει το πέταλο, με τους τέσσερις εξ αυτών να ψηφίζουν για λουκέτο… μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ τα αλλα δυο μέλη, μόνο για μια αγωνιστική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Στάυρος Κοντονής θα είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση, ενώ όσον αφορά το πρόστιμο, αυτό δεν πρόκειται να είναι μεγάλο, καθώς όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η έκθεση της Αστυνομίας κάνει λόγο για… πνεύμα συνεργασίας, από πλευράς πράσινης ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ