ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Σκλάβοι της… τακτικής»

Το εγκώμιο του Αντρέα Στραματσόνι έπλεξε ο Μλάντεν Πέτριτς, σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Κροατίας.

Πέτριτς: «Σκλάβοι της… τακτικής»

Ο επιθετικός των «πράσινων», αναφέρθηκε στην… πολύ τακτική που δουλεύει η ομάδα στην προπόνηση, ενώ για τον εαυτό του, ανέφερε πως νιώθει υπέροχα.

Όσα είπε ο Μλάντεν Πέτριτς:

«Στην προπόνηση δεν έχω τραυματισμούς, στο γήπεδο νιώθω υπέροχα. Έχω δύναμη και ενέργεια. Αυτό φαίνεται στα παιχνίδια μου. Είμαι σε καλή κατάσταση. Θέλω να κρατήσω αυτό το επίπεδο.

Όσο θα παίζω ποδόσφαιρο, θέλω να το απολαμβάνω. Είναι ένας κλασικός Ιταλός τεχνικός, που δίνει έμφαση στην τακτική, όσο καιρό δουλεύουμε μαζί του. Υπάρχει βελτίωση. Κάποιοι παίκτες, που ήταν πιο… ελεύθεροι στο παιχνίδι τους, θα πρέπει να γίνουν σκλάβοι της τακτικής».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.