ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Εξαιρετικός ο φετινός Παναθηναϊκός»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης, ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Ράντονιτς: «Εξαιρετικός ο φετινός Παναθηναϊκός»

Ο Σέρβος τεχνικός, χαρακτήρισε ως εξαιρετικό τον φετινό Παναθηναϊκό και τόνισε πως περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι, σε μία γνωστή για την ατμόσφαιρα της έδρα, όπως είναι εκείνη του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού, μίας ομάδας που για πολλά χρόνια βρίσκεται στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτή τη σεζόν ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετικός, έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και έπαιξε καλά στην πρώτη φάση της Εuroleague.

Eχει τεράστια εμπειρία και αποτελείται από παίκτες που έχουν κατακτήσει την Euroleague, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σάσα Τζόρτζεβιτς, που ξέρει τους παίκτες μας.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 32.915 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περιμένουμε ένα σκληρό ματς, σε μία ατμόσφαιρα πολύ οικεία, καθώς έχουμε ξαναπαίξει στην έδρα του Παναθηναϊκού. Ολοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, πλην του Τέγιτς που έμεινε στο Βελιγράδι». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.