ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με την αύρα του ΟΑΚΑ

Με σύμμαχο τον 6ο παίκτη στο πλευρό του,  ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων σήμερα το βράδυ (21:15, ΕΡΤ2, Panathinaikos24.gr) τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει τη νίκη ώστε να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του και να κάνει ένα βήμα παραπάνω για την πρόκρισή του στην Ευρωλίγκα.

Με την αύρα του ΟΑΚΑ

Οι «πράσινοι» μετά την εμφάνιση της πρεμιέρας κόντρα στην Φενέρ, άφησαν ενθαρρυντικά μηνύματα στους φιλάθλους τους, τα οποία όμως και δεν επιβεβαίωσαν στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Μάλαγα αν και ήρθε η νίκη έστω και την ύστατη στιγμή.

Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου στον όμιλο του Top-16 τον ευνοεί και διατηρώντας ακέραια και αλώβητη την έδρα του, τότε αυξάνει και τις πιθανότητες πρόκρισης στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Από την άλλη οι Σέρβοι μετά από δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, θέλουν να βάλουν εμπόδια στο «τριφύλλι» και να φύγουν από το ΟΑΚΑ με το διπλό που θα χαροποιήσει και τους οπαδούς τους, οι οποίοι είναι γνωστή η αδελφοποίηση που έχουν με τους αντίστοιχους φίλους του Ολυμπιακού.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 41.731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.