ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη φοράς με περηφάνια»

Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, δεν είναι το τέλος του κόσμου σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ, που δηλώνει πως τη φανέλα του Παναθηναϊκού πρέπει να την φοράς με περηφάνια.

Γκιστ: «Τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη φοράς με περηφάνια»

Ο άσος των «πρασίνων», μίλησε για έλλειψη πάθους και ενέργειας από πλευράς Παναθηναϊκού και τόνισε πως είναι η ευκαιρία, να αλλάξει η ομάδα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Το Τοp 16 είναι δύσκολο. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά δεν παύει να είναι μία ήττα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά δεν είχαμε το πάθος και την ενέργεια για να νικήσουμε. Δεν ήμασταν έτοιμοι και είναι μία ευκαιρία για να διαφοροποιηθούμε ενόψει της συνέχειας.

Χάσαμε πολλές μπάλες. Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ σε κρίσιμα σημεία. Ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε πως ήθελε τη νίκη. Την φανέλα του Παναθηναϊκού την φοράς με περηφάνια και δεν επιτρέπεται να μην δείχνεις πάθος για τη νίκη. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που ακόμα κι όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να βρεις ένα τρόπο για να νικήσεις. Πρέπει να παλεύεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 40.133 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.