ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και η Έμπολι για Αντέι

Άλλη μια ομάδα ενδιαφέρεται για τον Λούκα Αντέι, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

Και η Έμπολι για Αντέι

Η Έμπολι φαίνεται πως μπαίνει στο κόλπο για τον αμυντικό της Σασουόλο, ο οποιος είναι ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να είναι σε συζητήσεις, μετά και τον όρο των Ιταλών να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον παίκτη όποτε το θελήσουν, κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στο «τριφύλλι».

Οι επαφές των δυο πλευρών είναι σε εξέλιξη, με την Εμπολι, πάντως, να μπαίνει «σφήνα», σύμφωνα με τα Μέσα από τη γειτονική χώρα για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός κοιτάει κι άλλες περιπτώσεις και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση κεντρικού αμυντικού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.466 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.