ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στην Πυλαία για την έκπληξη

Στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague, ο Παναθηναικός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας (16/1, 21:00, Panathinaikos24, Novasports1).

Στην Πυλαία για την έκπληξη

Οι «πράσινοι», μετά τη νίκη επί της Λαμίας την περασμένη αγωνιστική, πάνε στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει και την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος, σε περίπτωση ήττας και του Παμβοχαϊκού.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ενώ ο «δικέφαλος» του Βορρά είναι ακριβώς από πάνω με 23, όσους έχει και ο Παμβοχαϊκός. Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» ένα σερί πέντε νικών και ψάχνει το διπλό στην Πυλαία, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που προβληματίζει με τη φετινή του απόδοση, χωρίς αυτό να αλλάζει το γεγονός πως έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ.

Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό των «πρασίνων», εκείνο του Νάσου Σαμαντά, που υπέστη διάστρεμμα στη προπόνηση της Πέμπτης και θα απουσιάσει από το μεγάλο ντέρμπι.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 458 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.