ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Διαμαντίδης υπέρ του Νόμπελ Ειρήνης στους ήρωες του Αιγαίου (Video)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα υπογράψει υπέρ των ανθρώπων του Αιγαίου, που υποδέχθηκαν χιλιάδες πρόσφυγες στα νησιά, ώστε να τους απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης.

Ο Διαμαντίδης υπέρ του Νόμπελ Ειρήνης στους ήρωες του Αιγαίου (Video)

Ο εμβληματικός αρχηγός του «Εξάστερου» τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στο «MEGA» και τόνισε πως θα ταχθεί υπέρ της ψηφοφορίας που διεξάγεται από την ιστοσελίδα «Avaaz.org» και θέλει να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους ανθρώπους  των νησιών του Αιγαίου.

«Είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους που δίνουν αυτά τα βραβεία να το σκεφτούν πολύ καλά», τόνισε αρχικά ο Διαμαντίδης και κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες και κάποιοι συνάνθρωποί μας, οι άνθρωποι των νησιών, βοηθούν τους πρόσφυγες».

Ενώ σε σχετική ερώτηση για το αν θα στηρίξει την προσπάθεια είπε: «Σίγουρα θα υπογράψω».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.