ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ψάχνει το «μπαμ» με Παπανικολάου

Κρούση στον Κώστα Παπανικολάου ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Denver Nuggets, έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού «κοιτάει» και για κοντό.

Ψάχνει το «μπαμ» με Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου, αποχαιρέτησε το ΝΒΑ και όπως είναι φυσικό, πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του, με τον Παναθηναϊκό να είναι μία από αυτές.

Εδώ και μέρες στο στρατόπεδο των πράσινων γίνεται πολύ… κουβέντα όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, με τον Κώστα Παπανικολάου να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Η απόφαση ενίσχυσης, είναι ειλημμένη, γι’ αυτό το λόγο γίνονται κινήσεις από πλευράς τριφυλλιού, τόσο στη θέση «3», όπου υπάρχει δεδομένο πρόβλημα, όσο και στην περιφέρεια, όπου πλέον έμειναν ξανά τρεις, μετά τον τραυματισμό του Παππά.

Όσον αφορά τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, οι «πράσινοι» έχουν προσεγγίσει τον αθλητή και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 40.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ψάχνει και κοντό

Πλην του Παπανικολάου, απόφαση έχει παρθεί και για περιφερειακό παίκτη με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για Ισραήλ και NBDL (αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ), αφού φαίνεται πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει καταλήξει στον «εκλεκτό», που θα βοηθήσει τη γραμμή των κοντών της ομάδας.

Δεδομένη λοιπόν θεωρείται η ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες για τις όποιες εξελίξεις. Υπενθυμίζεται πως όποιος και αν αποκτηθεί, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι και την 8η αγωνιστική του Top-16 (πρεμιέρα Β΄ γύρου).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.