ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ σε Καρέλη: «Ευχαριστώ που με έμαθες να βρίζω» (Pic)

O Λουκ Στιλ ευχήθηκε καλή τύχη στον Νίκο Καρέλη, ενώ αποκάλυψε πως ο νεαρός πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού του έμαθε πως να βρίζει στα ελληνικά.

Στιλ σε Καρέλη: «Ευχαριστώ που με έμαθες να βρίζω» (Pic)

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησαν τον Νίκο Καρέλη και μέσω των social media, με τον τερματοφύλακα των «πρασίνων» Λουκ Στιλ να ανεβάζει στο instagram φωτογραφία έξω από την Λεωφόρο μαζί με τον διεθνής Έλληνα επιθετικό της Γκενκ, αναφέροντας:

«Αντίο και καλή τύχη, ευχαριστώ που με έμαθες να βρίζω στα ελληνικά και σου ζητάω συγγνώμη που σε χτύπησα στο μάτι».

Δείτε τη φωτογραφία…

@nikoskarelis Goodbye and good luck mate thanks for teaching me to swear in Greek and I am sorry for punching you in the eye 😁😅😅😓😓🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.839 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A photo posted by Luke Steele (@lukesteele_pao) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.