ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πράσινες» φήμες για Φάρμαρ (Vids)

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τις οποίες ο Τζόρνταν Φάρμαρ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

«Πράσινες» φήμες για Φάρμαρ (Vids)

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα-σοκ από τον Ερυθρό Αστέρα που χτύπησε «καμπανάκια» για τη συνέχεια στη διοργάνωση, βγήκαν στην αγορά με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Έτσι μετά το «όχι» που είπε ο Κώστας Παπανικολάου, η διοίκηση του «τριφυλλιού» φαίνεται πως περνά στην αντεπίθεση και ετοιμάζει να πυροδοτήσει τη «βόμβα» που ακούει στο όνομα Τζόρνταν Φάρμαρ.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ που στο πρώτο μισό της σεζόν φορούσε τη φανέλα της Μακάμπι Τ.Α. τις τελευταίες ώρες είναι στο «πράσινο» προσκήνιο με τα σενάρια να κάνουν λόγο ακόμα και για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως αν η περίπτωσή του προχωρήσει, θα έχει δικαίωμα ν’ αγωνιστεί και να βοηθήσει το «τριφύλλι», στο β’ μισό του top-16.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φάρμαρ στην καριέρα του έχει περάσει και από το NBA, έχοντας μάλιστα κατακτήσει και δύο πρωταθλήματα με τη φανέλα των Λέικερς, ενώ έχει περάσει και από την Τουρκία με τις φανέλες των Εφές και Νταρουσάφακα.

Στην πρώτη φάση της εφετινής Ευρωλίγκας, με τη φανέλα της «ομάδας του λαού»η οποία τον άφησε ελεύθερο πριν από λίγες ημέρες, είχε 8.9 πόντους, 2.8 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.