ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μόνοι τους κανονίζουν, μόνοι τους αποφασίζουν…

ΕΟΚ και Ολυμπιακός, τα… κανόνισαν χωρίς να ρωτήσουν καν τον Παναθηναϊκό(!) και άλλαξαν την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι για το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών.

Μόνοι τους κανονίζουν, μόνοι τους αποφασίζουν…

Ίσως και να συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά… του ελληνικού αθλητισμού, κάτι τέτοιο. Η ΕΟΚ κάνοντας το χατίρι του Ολυμπιακού, μπας και μαζέψει λίγο κόσμο, άλλαξε την προκαθορισμένη ώρα του ντέρμπι ανάμεσα στους «αιώνιους»  για την Α1 γυναικών μπάσκετ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/1 στο ΔΑΚ Γλυφάδας, από 14:30 σε 17:30.

Από πλευράς Παναθηναϊκού ξεκαθαρίστηκε, πως ουδέποτε ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της διοίκησης, ούτε από την Ομοσπονδία, ούτε από τη Nova (κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα), κάτι που συνήθως-πάντα δηλαδή-γίνεται με γραπτό αίτημα από την πλευρά που το επιθυμεί.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, αν κάποια ομάδα η κάποιος εκ των ΕΟΚ-Nova, αιτηθούν αλλαγή ώρας, ενημερώνονται άπαντες και γίνεται το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση όλων. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, μάλλον δεν κρίθηκε αναγκαίο… να ενημερωθεί-πόσο μάλλον να ερωτηθεί ως όφειλε-ο Παναθηναϊκός, των ανθρώπων του οποίου απλά ανακοίνωσαν την αλλαγή της ώρας.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.