ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καλή τύχη» από τον Παναθηναϊκό στον Νίνη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχήθηκε καλή τύχη στον επόμενο σταθμό της καριέρας του Σωτήρη Νίνη, τη Σαρλερουά.

«Καλή τύχη» από τον Παναθηναϊκό στον Νίνη

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση, γνωστοποιώντας την αποχώρηση του Σωτήρη Νίνη για το Βέλγιο και τη Σαρλερουά, ευχόμενοι στον 26χρονο άσο καλή τύχη.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Σωτήρης Νίνης θα συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Σαρλερουά. Έτσι ολοκλήρωσε και τη δεύτερη θητεία του στο σύλλογό μας, έχοντας πλέον καταγράψει 167 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας.

Ο Σωτήρης προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στα 16 του χρόνια και μετά από μία διετία σε Πάρμα και ΠΑΟΚ, γύρισε πριν από 13 μήνες στον Παναθηναϊκό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.788 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΠΑΕ του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής διαδρομής του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.