ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κύπελλο και Ευρώπη»

Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαροι, σύμφωνα με τον Ράσμους Τελάντερ. Κατάκτηση του κυπέλλου και έξοδος στην Ευρώπη, όπου ανήκει το «τριφύλλι».

«Κύπελλο και Ευρώπη»

Ο Viking του Παναθηναϊκού, μίλησε στην ιστοσελίδα «bold.dk» για την πορεία του με τον Παναθηναϊκό, τον τραυματισμό που τον άφησε πίσω, τους υπόλοιπους αμυντικούς της ομάδας, αλλά και τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράσμους Τελάντερ:

«Ήμουν άτυχος γιατί τραυματίστηκα στο γόνατο πριν τα Χριστούγεννα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά χρειάστηκα κάποιες εβδομάδες για να επιστρέψω. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Και μου έχουν δείξει τεράστια εμπιστοσύνη, οπότε είμαι ευτυχισμένος και θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω».

Αναφορικά με τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς του «τριφυλλιού», ο Τελάντερ είπε:

«Είμαστε διαφορετικοί αμυντικοί. Ο Σάντσεθ είναι ένας τυπικός στόπερ από την Ισπανία, ο οποίος είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Εγώ παίζω περισσότερο με φυσική δύναμη, οπότε συμπληρώνουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Οι δύο Έλληνες (σ.σ Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής) είναι πάνω – κάτω στο ίδιο στυλ με εμένα. Έχω παίξει και με τον Ταυλαρίδη, που είναι πολύ έμπειρος και έχει παίξει σε πολλά μεγάλα club στο εξωτερικό».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τους στόχους του Παναθηναϊκού:

«Ο στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Κύπελλο και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα, προκειμένου να επιστρέψουμε στην Ευρώπη, εκεί που ανήκουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.