ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Διαφορετική αντιμετώπιση από τους αρμόδιους φορείς»

Για διαφορετική αντιμετώπιση από τους αρμόδιους φορείς, κάνει λόγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή οφειλές του Ολυμπιακούς προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Διαφορετική αντιμετώπιση από τους αρμόδιους φορείς»

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, εκφράζουν τις απορίες τους, σχετικά με την αντιμετώπιση του σύλλογου, ενώ φέρνουν το παράδειγμα των οφειλών προς το ΣΕΦ από πλευράς Ολυμπιακού, την ίδια στιγμή που από το «τριφύλλι» ζητούν χρήματα για να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, παρά το γεγονός πως η ομάδα είναι άψογη στις υποχρεώσεις της.

«Είχαμε ενημερωθεί ότι στις αρχές του φετινού πρωταθλήματος η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε μια ανοιχτή οφειλή προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και η οποία είναι άγνωστο αν έχει τακτοποιηθεί μέχρι σήμερα. Όπως και αν έχει, αναρωτιόμαστε πως γίνεται να μην έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο να αγωνίζεται εκεί.

Παράλληλα, διερωτώμεθα πως είναι δυνατόν να ζητούν επιτακτικά από εμάς, που είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας προς το ΟΑΚΑ, να διακανονίσουμε τα επίδικα ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο κλειστό… Αλήθεια, γιατί υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση από τους αρμόδιους φορείς; Τα συμπεράσματα δικά σας», αναφέρουν από την ΚΑΕ.

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.460 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.