ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Πιο αποτελεσματικοί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου»

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τις διαφορές μεταξύ Αναστασίου και Στραματσόνι, αλλά και τις προσωπικές του επιδόσεις, σχολιάζει σε δηλώσεις του ο Ρόμπιν Λουντ.

Λουντ: «Πιο αποτελεσματικοί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου»

Ο Φινλανδός μέσος, μίλησε στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση της Κυριακής, αναφέρθηκε στον στόχο του Κυπέλλου, ενώ για τον ίδιο, τόνισε πως θέλει να δώσει περισσότερα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Ναι είναι γεγονός πως έχουμε πλέον περισσότερη ψυχολογία, βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να είμαστε λίγο πιο αποτελεσματικοί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και να σκοράρουμε».

Οι διαφορές στο τακτικό κομμάτι σε σχέση με τον πρώην προπονητή και τον τωρινό. Παίζεται διαφορετικό ποδόσφαιρο;

«Υπάρχει  διαφορά. Καταρχάς οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι θέλει ο προπονητής από εκείνους, οπότε ναι εκεί υπάρχει μία διαφορά».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό;

«Περιμένουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, όπως είναι όλα μακριά από την έδρα μας. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα, έχω εμπιστοσύνη και ευελπιστώ να πάρουμε τη νίκη».

Το Κύπελλο είναι ο πρώτος στόχος για εσάς;

«Είναι σημαντικό για εμάς να πάμε μέχρι το τέλος, αλλά ταυτόχρονα και στο πρωτάθλημα πρέπει να παίζουμε και να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, αλλά και να ανέβει η θέση».

Έχεις προσαρμοστεί στα δεδομένα της Ελλάδας και στον τρόπο ζωής.

«Ναι είμαι μισό χρόνο εδώ, αισθάνομαι όλο και καλύτερα, έχω προσαρμοστεί περισσότερο και περιμένουμε το μέλλον».

Σχετικά με την απόδοση σου. Περιμένεις κάτι καλύτερο;

«Ναι περιμένω περισσότερα από τον εαυτό μου. Είχα κάποιος τραυματισμούς, αλλά τώρα είμαι καλά και θέλω να παίξω περισσότερο για να βελτιώσω τη θέση μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.