ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ντέρμπι κορυφής στη Γλυφάδα

Ο Παναθηναϊκός (9-2) αντιμετωπίζει στη Γλυφάδα (17:30, Panathinaikos24, Νοvasports 3), τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (11-0), στο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της 12ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ντέρμπι κορυφής στη Γλυφάδα

Λίγους μήνες, μετά το πρώτο ντέρμπι στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», οι δύο ομάδες συναντιούνται και πάλι, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου, ψάχνει σήμερα τη «ρεβάνς» απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που δείχνει να έχει «κλειδώσει» την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό, με το «τριφύλλι» να ψάχνει το διπλό και τον Ολυμπιακό, να θέλει να διατηρήσει το αήττητο του. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο Παναθηναϊκός πάει με όλα του τα «όπλα» για τη νίκη.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τεχνικός των «πρασίνων», δήλωσε ενόψει του μεγάλου αγώνα:

«Οπως ετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι, έτσι έχουμε ετοιμαστεί και γι’ αυτό. Βέβαια, ο όγκος δουλειάς είναι πολύ μεγαλύτερος, γιατί πρόκειται για μία ομάδα με πολύ μεγαλύτερη ποιότητα από τις άλλες. Πρέπει να δούμε πώς θα καλύψουμε τις αδυναμίες μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Η βαθμολογία 1. Ολυμπιακός 22 11-0 2. Παναθηναϊκός 20 9-2 3. Πρωτέας Βούλας 20 8-4* 4. Αθηναϊκός 18 6-6* 4. Νίκη Λευκάδας 17 6-5 5. ΠΑΟΚ 17 6-5 7. Κρόνος Αγ. Δημητρίου 17 5-7* 8. Τερψιθέα Γλυφάδα 15 4-7 9. Ιπποκράτης Κω 13 2-9 10. Άρης Πετρούπολης 12 0-12*

*Με αγώνα περισσότερο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.