ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ώρα κυπέλλου τώρα

Σε καλή κατάσταση ο ΠΑΟ που καλείται να θέσει βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου από το πρώτο ματς. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Ώρα κυπέλλου τώρα

Χωρίς να έχει προλάβει να βάλει το στίγμα του ο προπονητής άκουσε σήμερα την εξέδρα να τον αποθεώνει. Μετά τους πρώτους πειραματισμούς ο κόουτς ψάχτηκε στην αγορά, βρήκε κανονικό οπισθοφύλακα για την δεξιά πλευρά, έφερε κοντά στον ποιοτικό Εσιέν τους μαραθωνοδρόμους Ζέκα, Αμπέντ κι επέμεινε στην αγορά επιθετικογενών που είτε τους ξέρει καλά από την Ουντινέζε, είτε είδε πως διαθέτουν ντρίμπλα, ταχύτητα, πράγματα που ως τώρα έλειπαν.

Σήμερα απέναντι σε ένα σύνολο που βαρούσε στο ψαχνό και με αγωνιστικό χώρο-χωράφι, ο Παναθηναϊκός έβαλε κάτω το τόπι και ζήτησε με υπομονή το γκολ. Πλαγιοκοπήσεις, πολλά κλεψίματα από τους κεντρικούς μέσους, αλλαγή θέσεων, μοίρασμα παιχνιδιού από τον Εσιέν, ίδια συνταγή με ΠΑΣ, Πανιώνιο μόνο που τότε η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα.

Οι πράσινοι ανεβάζουν την απόδοσή τους μετά τον Φλεβάρη, λαμβάνοντας υπόψη την παράδοση της τελευταίας τριετίας και τις ενισχύσεις, κύπελλο-πρωτιά στα πλέι-οφ είναι απολύτως εφικτοί στόχοι.

Για τη Ρούξι, για τον Γιώργο, για την Πέννυ και για κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το 27ο είναι το πιο «γλυκό»
Για τη Ρούξι, για τον Γιώργο, για την Πέννυ και για κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το 27ο είναι το πιο «γλυκό» 975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την πώληση Καρέλη και τον τραυματισμό Μαμούτε το βάρος θα πέσει στον Πέτριτς που παίζει με μεγαλύτερο κέφι από την μέρα που ανέλαβε ο Ιταλός, στη Βοιωτία τις λίγες φορές που πήρε μπάλα έδειξε πόσο ποδόσφαιρο ξέρει. Ώρα κυπέλλου τώρα…

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.