ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Όσο είμαστε μαζί να μην επαναλάβουμε την εικόνα αυτή»

Φανερά εκνευρισμένος από την εικόνα της ομάδας του, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος είπε με νόημα: «Όσο είμαστε μαζί δεν πρέπει να επαναλάβουμε την απαράδεκτη εικόνα αυτή».

«Όσο είμαστε μαζί να μην επαναλάβουμε την εικόνα αυτή»

Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο κάκιστο πρώτο ημίχρονο και την εικόνα που έδειξε η ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να το εξηγήσει, ενώ τόνισε πως όλοι στην ομάδα θα πρέπει για όσο χρονικό διάστημα είναι μαζί να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη και να έχουν σαν οδηγό το χαρακτήρα που έχει χτίσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στην ομάδα που νίκησε. Ήταν πιο έτοιμη να παίξει αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντελώς έξω από την μπασκετική μου λογική και την νοοτροπία που έχω σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Ονειρεύεσαι να παίξεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι, μπροστά σε τέτοιο κοινό και εμείς ξεκινήσαμε όπως ξεκινήσαμε. Όσα έγιναν είναι εκτός από την νοοτροπία μου και την πίστη που έχω στο μπάσκετ ανταγωνιστικού επιπέδου. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εικόνα του πρώτου μέρους και την βελτίωση στο δεύτερο: «Μπορώ να επαναλαμβάνω όλο το βράδυ αυτά που είπα νωρίτερα. Ήμουν πολύ ξεκάθαρος με τους παίκτες μου. Περιμέναμε να μην επαναλάβουν τα λάθη που είχαν κάνει σε άλλα παιχνίδια, γιατί αυτό που έγινε απόψε δεν έγινε μόνο εδώ, αλλά και στο Κράσνονταρ στην Ευρωλίγκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε το μπάσκετ όπως μπορούμε να παίξουμε. Αυτό βαδίζει με τον χαρακτήρα της ομάδας, την προσωπική πίστη που έχει ο καθένας, με την δύναμη της ομάδας, τη γνώση ή μη του προπονητή. Πρέπει να βάλουμε το δάχτυλο στο κεφάλι για να μην επαναλάβουμε αυτό το πράγμα ποτέ, όσο είμαστε μαζί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.