Μπάσκετ

Με τη σφραγίδα Γιαννακόπουλου

Αποφασισμένοι είναι οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ενίσχυση της ομάδας ώστε να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα των τελευταίων ημερών και οι μεταγραφικές «ενέσεις» θα έχουν την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μετά από συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα σε Σάσα Τζόρτζεβιτς, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μελών της διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποφασίστηκε η άμεση μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ενώ δόθηκε και ψήφος εμπιστοσύνης στο Σέρβο τεχνικό.

Οι άνθρωποι της «πράσινης» ΚΑΕ, αναγνωρίζουν πως οι εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα δεν είναι αντάξιες των προσδοκιών και με αποκορύφωμα την κάκιστη εμφάνιση στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και να δράσουν άμεσα.

Αυτό σημαίνει πως το αμέσως επόμενο διάστημα, θα προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις, ώστε ο Παναθηναϊκός να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και να επανέλθει δυναμικά τόσο στο top-16 της Ευρωλίγκας, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα με σκοπό την διεκδίκηση των τίτλων.

Έτσι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, θα κινηθεί σε δυναμικά πλαίσια όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό αλλά και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που όποτε το απαίτησαν οι συνθήκες δεν δίστασε να κάνει οικονομικές υπερβάσεις.

Exit mobile version