ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φουλάρει για γκαρντ και ψηλό

Ειλημμένη η απόφαση για δυο μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, μετά και τη θλιβερή εμφάνιση στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Φουλάρει για γκαρντ και ψηλό

Οι «πράσινοι»… φωνάζουν ότι θέλουν ενίσχυση και μετά τη χθεσινή σύσκεψη που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους συνεργάτες του και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, αποφασίστηκε η ενίσχυση της ομάδας.

Πρέπει να τονιστεί ότι στην παρούσα φάση θέμα προπονητή δεν υπάρχει. Ο «Σάλε» στηρίζεται από τη διοίκηση, η οποία, όμως, περιμένει και να δει έργα από τον Σέρβο προπονητή και την ομάδα του. Η μεταμόρφωση και η αγωνιστική άνοδος είναι αναγκαία και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν για την απόκτηση δυο παικτών. Ενός γκαρντ που θα ενισχύσει τη γραμμή της περιφέρειας και ενός αθλητικού ψηλού, τον οποίο έχει ανάγκη ο «εξάστερος». Αλλωστε, τέτοιος, πλην του Τζέιμς Γκιστ δεν υπάρχει.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι αφορά το «μέτωπο» των αποχωρήσεων, τα πάντα είναι ανοικτά, με τους Πάβλοβιτς – Κούζμιτς να είναι σε δύσκολη θέση…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.