ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε από ΕΠΟ

Συστάσεις της ΕΠΟ στους διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, ώστε να τηρήσουν σωστά τους κανονισμούς.

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε από ΕΠΟ
 Δεν πείθει η πρώτη αντίδραση της ΕΠΟ σχετικά με τις καταγγελίες του Παναθηναϊκού για πιθανή προβοκάτσια στο σημερινό ματς με τον Ατρόμητο και για… οδηγίες της Ομοσπονδίας στον διαιτητή να διακόψει το ματς με την πρώτη ευκαιρία. Στην Ομοσπονδία διέρρεαν πως όντως κάλεσαν τους διαιτητές του αγώνα του Παναθηναϊκού και όχι των υπολοίπων αγώνων, αφού το ματς στη Λεωφόρο έχει… ιδιαιτερότητες, όπως υποστηρίζουν. Τώρα ποιες «ιδιαιτερότητες» μπορεί να έχει ένα τέτοιο παιχνίδι και να μην έχει το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, που στο πρωτάθλημα είχαν γίνει διαιτητικά… όργια, μόνο στην ΕΠΟ μπορούν να το εξηγήσουν.Συγκεκριμένα, από την ΕΠΟ υποστήριζαν πως: α) η συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη έγινε παρουσία των μελών της ΚΕΔ β) στους διαιτητές έγιναν συστάσεις για να τηρήσουν όλα όσα πρέπει βάσει κανονισμών και πειθαρχικού κώδικα (προφανώς μετά και τις νέες σχετικές συστάσεις και του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή) γ) δεν κλήθηκαν οι διαιτητές των αγώνων Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ – Ηρακλής διότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έχει «ιδιαιτερότητες».Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε για ακόμα μία φορά από τον Γκιρτζίκη και την παρέα του. Και ο Κοντονής δεν αντιδράει καν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.