ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Να επικεντρωθούμε στη ρεβάνς»

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέφερε, ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να επικεντρωθεί στην επόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και να πάρει την πρόκριση.

Στραματσόνι: «Να επικεντρωθούμε στη ρεβάνς»

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τον Λούκας Εβαντζελίστα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι στην κάμερα του OTE TV:

«Παίξαμε απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Ο Ατρόμητος έπαιξε καλή άμυνα και κατάφερε να κλείσουν τους χώρους. Εμείς προσπαθήσαμε από τ πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Από κει και πέρα, κάποιοι παίκτες δεν είχαν την λάμψη των προηγούμενων αγώνων. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και τον δεύτερο αγώνα, στον οποίο πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν είναι αρνητικό σε τέτοιες να μην σκοράρεις είπε: «Σε τέτοιες διοργανώσεις είναι θετικό το ότι δεν δέχεσαι γκολ. Σήμερα ενώ προσπαθήσαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου πρέπει να πάρουμε την πρόκριση».

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Λούκας Εβαντζελίστα είπε: «O Λούκας είναι καλός ποδοσφαιριστής και σήμερα έπαιξε πολύ καλά. Έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια και σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι γι’ αυτόν καθώς έχει έρθει από άλλη χώρα, η οποία έχει διαφορετική ποδοσφαιρική νοοτροπία. Έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα υπόλοιπα χαφ μας και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.