ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Παθιασμένοι οι οπαδοί μας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο.

Στραματσόνι: «Παθιασμένοι οι οπαδοί μας»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έμεινε ξανά χωρίς γκολ σε εντός έδρας ματς: «Από τους τρεις αντιπάλους στα 0-0 που φέραμε ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε. Παλέψαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν είχαμε πολλές επιθετικές επιλογές από τον πάγκο».

Για τις επιλογές στην ενδεκάδα και για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Έχω τις δικές μου ιδέες. Αλλάξαμε μόνο έναν παίκτη σε σχέση με το τελευταίο ματς. Δεν ήταν το πρόβλημα αυτό σήμερα. Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα όταν δεν σκοράρεις η πίεση πάει πάνω στον επιθετικό. Σήμερα χρησιμοποίησα στο τέλος τον Λούκας και τον Κλωναρίδη στο δεύτερο μέρος, αλλά μετά ήρθε η αποβολή του Κουτρουμπή και ανέτρεψε την κατάσταση. Σαφώς πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα».

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη χρησιμοποίηση του Στιλ: «Προσπαθώ να επιλέγω πάντα τους καλύτερους. Επέλεξα τον Κότσαρη στον πάγκο λόγω των κανονισμών που υπάρχουν. Για τον Κοτσόλη ελπίζω να βρεθεί λύση και να παραμείνει στην ομάδα»

Για το πως έζησε το πρώτο ματς στη Λεωφόρο με κόσμο: «Είμαι ευχαριστημένος που παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας. Οι οπαδοί μας είναι πολύ παθιασμένοι, μας βοήθησαν και στο τέλος χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών μας. Ελπίζω σύντομα να ανοίξει η Θύρα 13. Αρχικά δεχθήκαμε μία μεγάλη τιμωρία, μετά ακολούθησε και αυτή. Δεν θέλω να πω αν είναι σωστό ή λάθος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.