ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο σπίτι του Τσίπρα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (pics, vid)

Το φινάλε του ματς με τον Ατρόμητο βρήκε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στους δρόμους, με προορισμό το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα, όπου βρίσκονται αυτή την στιγμή! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Στο σπίτι του Τσίπρα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (pics, vid)

Μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Λεωφόρο περίπου 2000 οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 και ξεκίνησαν με προορισμό την κατοικία του Πρωθυπουργού της χώρας, η οποία βρίσκεται στην Κυψέλη.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.