ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίγουρος για τη μεταγραφή Βιγιαφάνες o Κωστούλας

Ο Φώτης Κωστούλας με ραδιοφωνικές του δηλώσεις, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνες στον Παναθηναϊκό.

Σίγουρος για τη μεταγραφή Βιγιαφάνες o Κωστούλας

Ο διοικητικός «ηγέτης» του Παναιτωλικού, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνό σταθμό, «ΑΧΕΛΩΟΣ 98.4», δήλωσε πως η μεταγραφή του παίκτη θα ολοκληρωθεί πιθανότατα μετά το ματς της ομάδας του Αγρινίου με την Καλλονή, τονίζοντας παράλληλα πως μεγάλο ρόλο έχει παίξει η επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα πράσινα.

Ο Φώτης Κωστούλας, δήλωσε σχετικά με το θέμα:

Για το που βρίσκεται η υπόθεση Βιγιαφάνιες: «Υπάρχει μια συζήτηση. Έχουμε μια συννενόηση με τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Βιγιαφάνιες. Έχουμε κάνει κουβέντα αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Μετά το ματς με την Καλλονή πάντως πιστεύω ότι θα γίνει η μεταγραφή».

Για τα σενάρια περί δανεικών: «Για τους δανεισμούς δεν ισχύει τίποτα. Αυτά είναι αστεία. Έχουμε καθαρή θέση σε αυτό χρόνια τώρα, οπότε δεν υπήρξε καν συζητήση για δανεικούς. Δεν ξέρω γιατί τα γράφουν αυτά τα δημοσιεύματα»

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον λόγο που… άναψε πράσινο για την μεταγραφή: «Έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός με την Ιντεπεντιέντε τα έχει βρει σε όλα κι από το καλοκαίρι θα ήταν δικός του παίκτης. Εμείς μετρήσαμε πολλά για να το δούμε από τώρα. Πρώτα από όλα μετρήσαμε την επιθυμία του παίκτη να πάει από τώρα στον Παναθηναικό. Βλέποντας ότι θα ανήκει έτσι κι αλλιώς στον Παναθηναϊκό είπαμε να τον δώσουμε από τώρα για να έχουμε κι εμείς ένα οικονομικό όφελος έστω κι αν αυτό δεν είναι μεγάλο. Κάτι είναι όμως».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.