ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θλίψη για την οικογένεια Σάντσεθ

Δύσκολες στιγμές περνάει η σύζυγος του Σέρχιο Σάντσεθ, Ελίζαμπεθ Ρέγιες η οποία ήταν έγκυος και απέβαλε.

Θλίψη για την οικογένεια Σάντσεθ

Ο Ισπανός στόπερ που είναι εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω τραυματισμού, βρίσκεται με άδεια στην Ισπανία, ώστε να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του, η οποία ήταν δύο μηνών έγκυος αλλά απέβαλε.

Η είδηση δημοσιοποιήθηκε από ισπανικά ΜΜΕ και αμέσως η Ελίζαμπεθ Ρέγιες δέχθηκε καταιγισμό μηνυμάτων συμπαράστασης στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, το ζευγάρι περίμενε το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να μεταβεί στην Ισπανία και να ετοιμάσει τον ερχομό του νέου μέλους, αλλά και το παιδικό δωμάτιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.