ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Δύσκολες μέρες αλλά θα καταφέρουμε»

Για τις δύσκολες ημέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, για την ενότητα που υπάρχει μέσα στην ομάδα, αλλά και την απόκτηση του Χέινς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τζόρτζεβιτς: «Δύσκολες μέρες αλλά θα καταφέρουμε»

Ο τεχνικός των «πρασίνων», σχολίασε παράλληλα την εμφάνιση των Πάβλοβιτς και Γιάνκοβιτς, αλλά και την αντίδραση των παικτών του μετά την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δύσκολο ματς, απέναντι σε μία ομάδα που έχει τεράστια δύναμη στην άμυνα, αλλά και ταλέντο στην επίθεση. Η αντίπαλη ομάδα είχε πολλούς καλούς περιφερειακούς και σου δημιουργούν πρόβλημα. Ο Καλάθης χρειαζόταν να βγει μπροστά ειδικά ύστερα από την απουσία του Διαμαντίδη. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σε αυτήν την ομάδα και σε αυτούς τους παίκτες. Είναι τιμή μου που δουλεύω μαζί τους. Αγωνιζόμαστε μαζί, παίζουμε μαζί. Ύστερα από ένα κακό αποτέλεσμα αντιδράσαμε. Λειτουργούμε σαν σύνολο. Τα λόγια του Καλάθη είναι σημαντικά και δείχνει τον χαρακτήρα του, αλλά και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Οι Πάβλοβιτς και Γιάνκοβιτς έπαιξαν καλή άμυνα και περιόρισαν τον Ρέντινγκ. Είχαμε αρκετά λάθη στο ματς, μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Ο Φελντέιν ήταν συνεχώς σε παγίδες και έπρεπε να μοιράζει την μπάλα πιο γρήγορα. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς, αλλά το αντιμετωπίσαμε στο δεύτερο μέρος. Κάναμε αρκετά καλή δουλειά στην άμυνα. Ήταν λίγο δύσκολες αυτές οι μέρες, αλλά με δύναμη και αποφασιστικότητα και κυρίως ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς νωρίτερα, αν δεν κάναμε αρκετά λάθη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την στήριξη. Πιστεύω πως διαθέτουμε ένα ώριμο κοινό. Οι φίλαθλοι μας έχουν υπομονή. Ήταν μία νίκη του προπονητή μου είπαν. Ίσως. Το σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε σε μία νίκη ύστερα από την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην αρχή της σεζόν είχαμε ενέργεια στην περιφέρεια και ηρεμία, αλλά μετά αυτό δεν το είχαμε. Ήταν δύσκολο να παίζουμε χωρίς τον Διαμαντίδη. Τον περιμένουμε κοντά μας. Είναι σημαντικό ότι η ομάδας μας επανήλθε. Πρέπει να λειτουργούμε σαν ένα και ενωμένοι. Όταν η ομάδα δεν παίζει καλά, τότε οι ευθύνες θα πρέπει να πέφτουν στον πρώτο προπονητή και όχι στον τρίτο. Έτσι λειτουργούν οι ομάδες. Ο Χέινς είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει, διαθέτει ταλέντο και έρχεται σε μία ομάδα που μπορεί να αναδειχθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.