ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Είχαμε πίεση που δεν θα έπρεπε να έχουμε»

Ο Τζέιμς Φελντέιν, μετά το τέλος του αγώνα με την Νταρουσάφακα, μίλησε για την πίεση που ένιωσαν οι παίκτες, αλλά και για τις «ντόπες» από τον Τζέιμς Γκιστ.

Φελντέιν: «Είχαμε πίεση που δεν θα έπρεπε να έχουμε»

Ο άσος του «τριφυλλιού», σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την αναμέτρηση, αναφέρθηκε στις κουβέντες του Τζέιμς Γκιστ και στάθηκε στη μεγάλη απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέιμς Φελντέιν:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά παθητικά. Σκεφτόμασταν πάρα πολύ. Είχαμε πίεση που δεν θα έπρεπε να έχουμε. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα. Όλοι θέλουν να κερδίζουμε. Είπαμε να παίξουμε καλά, έχουμε την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, παίζουμε μπάσκετ. Ο Γκιστ μας μίλησε για τη χαμένη ομορφιά του κόσμου. Ο κόουτς συμφώνησε.

Η Νταρουσάφακα έβαλε μερικά τρίποντα. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο. Δεν θέλαμε να τους αφήσουμε. Αλλά αστοχήσαμε κι εμείς σε μερικά τρίποντα» και συμπλήρωσε:

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 44.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς, ειδικά αυτές στην έδρα μας. Προσπαθούμε να μπούμε στον δρόμο μας. Μας έχουν μείνει 9 ματς ακόμα στην Euroleague. Απόψε μας έλειψε ο Διαμαντίδης πάρα πολύ. Μας βοηθάει πολύ, εμένα μου μιλάει πολύ στο παιχνίδι. Το ίδιο κάνει και ο Νικ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.