ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με τον κόσμο του για τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός, για πρώτη φορά με τον κόσμο του το 2016, υποδέχεται τον Αθηναϊκό και θέλει την νίκη μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Ολυμπιακό.

Με τον κόσμο του για τη νίκη!

Η ομάδα μπάσκετ των γυναικών υποδέχεται τον Αθηναϊκό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών. Η ομάδα θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της μετά από σχεδόν δύο μήνες (8/11 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ) λόγω τιμωρίας. Στον πάγκο θα καθίσει η Μαργαρίτα Μάλαμα, μετά την παραίτηση του Πέτρου Πρέκα και στόχος είναι το Τριφύλλι να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Ολυμπιακό, με 82-59, σε μία αναμέτρηση που οι “πράσινοι” είχαν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία.  Οι “πράσινες”, μετά από 12 αγωνιστικές, έχει 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.