ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκάει η βόμβα Λέτο!

Ολο και πιο κοντά Παναθηναϊκός και Λέτο, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη συμφωνία! Ξεκαθαρίζει μέχρι αύριο η υπόθεση.

Σκάει η βόμβα Λέτο!

Πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο! Ο Αργεντινός, μέσω του εκπροσώπου του, είναι σε συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και όλα δείχνουν ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη συμφωνία και την ολοκλήρωση της μεταγραφή, που θα προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις των πράσινων φιλάθλων, οι οποίοι από χθες έχουν ξεσηκωθεί στο άκουσμα της είδησης.

Σήμερα, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησαν για το θέμα με τον Αντρέα Στραματσόνι, βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα. Την επιθυμία, δηλαδή, του Αργεντινού να φορέσει ξανά τα πράσινα, την αγωνιστική του αξία, αλλά και το γεγονός ότι δεν είναι όπως ήταν, λόγω των παλαιοτέρων προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Βέβαια, στα 29 του και με δεδομένη τη «δίψα» του για come back, στον Παναθηναϊκό μπορεί να κάνει μια ιδανική επανεκκίνηση.

Ο Ιταλός γνωρίζει, φυσικά, τον Λέτο και αγωνιστικά του κάνει. Υπάρχουν, απλώς, οι αμφιβολίες για την απραξία του. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι υπερισχύει η ποιότητα, η προσωπικότητα και η κλάση του ποδοσφαιριστή, αλλά και το γεγονός ότι το όνομά του φτιάχνει τον κόσμο. Αν δεν αλλάξει κάτι, η μεταγραφή θα γίνει και ο Σεμπάστιαν Λέτο θα βάλει και πάλι τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τελική απόφαση θα παρθεί μέχρι αύριο, με τον «Στράμα» να είναι… ψημένος για τον Λέτο! Οι πιθανότητες είναι υπέρ της επιστροφής και ο «Σέμπα» είναι προ των πυλών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.