ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να συνεχίσει το εκτός έδρας σερί του

Την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα ψάχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πλατανιά (17.15, Novasports2, Panathinaikos24), με τους «πράσινους» να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και να φύγουν με το διπλό από τα Χανιά.

Να συνεχίσει το εκτός έδρας σερί του

Μετά την εκτός έδρας νίκη στη Λιβαδειά, οι «πράσινοι» θα ψάξουν για τέταρτη σερί επικράτηση μακριά από τους «σπίτι» τους, με τον Αντρέα Στραματσόνι να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκους Μπεργκ.

Το «τριφύλλι», έρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας και μετά τις νίκες του σε Γιάννενα, Μυτιλήνη και Λιβαδειά και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και που δεν έχει κερδίσει από τις αρχές Δεκέμβρη.

Ο Λούκας Εβαντζελίστα συγκεντρώνει όπως φαίνεται αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ενώ χρόνο συμμετοχής ίσως πάρει και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για τη σημερινή αναμέτρηση, βρίσκονται οι:  Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ευαγγέλου, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Βλαχοδήμος, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Καλτσάς και Πέτριτς.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πιθανή ενδεκάδα των «πρασίνων»: : Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Ζέκα, Εσιέν, Εβαντζελίστα, Μπουμάλ, Αμπέντ, Πέτριτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.