ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λέτο: «Να γυρίσω στο σπίτι μου»

Η επιθυμία του Σεμπάστιαν Λέτο να φορέσει και πάλι τα πράσινα είναι μεγάλη, κάτι που φαίνεται και από λόγια που μετέφερε η εκπρόσωπος του, στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Λέτο: «Να γυρίσω στο σπίτι μου»

Ο Αργεντίνος άσος θέλει να επιστρέψει στο «τριφύλλι», ο κόσμος της ομάδας έχει τρελαθεί όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις και πλέον είναι στο χέρι της διοίκησης το τι θα αποφασίσει.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», ο Λέτο μέσω της εκπροσώπου του έστειλε το μήνυμα του προς την ομάδα: «Θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω στο σπίτι μου», ήταν τα λόγια του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Αργεντίνος έχει στείλει το διαβατήριο του στον Παναθηναϊκό και έχει μπει σε λεπτομέρειες. Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο, ενώ ζήτησε όρους, που αναφέρουν πως σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί για ένα διάστημα, λόγω τραυματισμού η ομάδα έχει δικαίωμα να διακόψει το συμβόλαιο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλες αυτές οι κινήσεις από πλευράς Λέτο, δείχνουν τη μεγάλη επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στο σύλλογο, στον οποίο λατρεύτηκε και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του.

Παράλληλα, ο Αντρέα Στραματσόνι, δείχνει να πιστεύει στις ικανότητες του Σεμπάστιαν Λέτο, παρά τα προβλήματα στο γόνατο και όλα θα κριθούν μέχρι αύριο το πρωί, καθώς θα πρέπει να έχει κλείσει το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά, ώστε ο Παναθηναϊκός να προλάβει να τον δηλώσει στην ΕΠΟ σε περίπτωση συμφωνίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.