ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Μαχητική ψυχή

Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών, έχασε και τους Τελάντερ και Μπουμάλ, αλλά έβγαλε πάθος και έφυγε νικητής με 3-2 απ' τα Χανιά. Δύο γκολ ο Καλτσάς, το τρίτο ο Κλωναρίδης.

Μαχητική ψυχή

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη σήμερα με 2-3. Το “τριφύλλι” με δύο γκολ του Καλτσά και ένα του Κλωναρίδη έσπασε το αρνητικό σερί που είχε. Στα αρνητικά οι σοβαροί, όπως φαίνονται, τραυματισμοί των Τελάντερ και Μπουμάλ.

Ωραίο θέαμα και δοκάρι

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης απείλησε την εστία του Πλατανιά αλλά ο Πέτριτς από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης το σουτ του Γουνδουλάκη μετά από αρκετές κόντρες, πέρασε άουτ και δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Λουκ Στιλ

ÃÏÕÍÄÏÕËÁÊÇÓ ÁÌÐÅÉÍÔ ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  PLATANIAS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 10 της αναμέτρησης, όταν ο Πέτριτς “έβγαλε” μόνο του τον Κλωναρίδη, αλλά ο τελευταίος, αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα του Πλατανιά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι! Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Κουλιμπάλι, κόντραρε, αλλά έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Λουκ Στιλ. Στη συνέχεια, ο Πλατανιάς είχε δοκάρι με τον Αποστολόπουλο, μετά από σουτ του τελευταίου, μέσα από την περιοχή! Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό τα πρώτα αυτά 20 λεπτά, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα στον κόσμο της Κρήτης.

Τα “έχανε” ο Βίκτορας, το έβαλε ο Καλτσάς!

Το “τριφύλλι” συνέχισε να απειλεί, αλλά ο Βίκτωρας Κλωναρίδης δεν έκανε σωστά κοντρόλ τόσο στο 24 όσο και στο 30. Έτσι δεν κατάφερε να ανοίξει, σε καμία από τις δύο φάσεις, το σκορ για τους “πράσινους”. Στη συνέχεια για περίπου πέντε λεπτά δεν δημιουργήθηκε κάποια καλή φάση στην εστία των δύο τερματοφυλάκων.

ÊÁËÔÓÁÓ  ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  PLATANIAS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Στο 43, ο Μπανανά σήκωσε στον…αέρα το Ζέκα, δέχτηκε την κίτρινη, αλλά και η κόκκινη δεν θα ήταν υπερβολή. Στο 46ο λεπτό του αγώνα ο Καλτσάς εκμεταλέυτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα του Πλατανιά και άνοιξε σε κενή εστία το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Χτύπησε ο Τελάντερ, γκολ ο Καλτσάς

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό. Ο Ράσμους Τελάντερ στο 50 λεπτό της αναμέτρησης ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή. Την θέση του πήρε ο Ρόμπιν Λουντ, με τον Μίκαελ Εσιέν να αγωνίζεται ως σέντερ μπακ για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

pao

Στο 52ο λεπτό ο Νίκος Καλτσάς διπλασίασε τόσο τα δικά του τέρματα όσο και της ομάδας του. Ο Μέστο έκανε την σέντρα και ο Νίκος Καλτσάς έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 0-2 για το “τριφύλλι”. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους “πράσινους” να απειλούν στο 56 και πάλι αλλά ο Κλωναρίδης δεν έπιασε καλά το σουτ.

Γκολ ο Πλατανιάς, απάντηση με Κλωναρίδη

Παρά το 0-2 ο Πλατανιάς δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε, καθώς στο 62′ ο Φανούρης Γουνδουλάκης με σουτ μέσα από την περιοχή, μείωσε σε 1-2 για την ομάδα του. Στο σημείο εκείνο (68), ο Μπουμάλ, που είχε μπει μόλις στη θέση του Καλτσά, έκανε την πάσα στον Κλωναρίδη, με τον τελευταίο να πλασάρει σωστά και να κάνει το 1-3 για τον Παναθηναϊκό.

ÆÅÊÁ ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ   PLATANIAS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

2-3 ο Πλατανιάς και πρόβλημα με Μπουμάλ

Η απάντηση του Πλατανιά και πάλι ήταν άμεση με τον Ράμος στο 72ο λεπτό, να πηδάει μόνος του, να παίρνει την κεφαλιά και να βάζει την ομάδα των Χανίων και πάλι στο παιχνίδι. Ο Πλατανιάς γι αρκετή ώρα πίεζε όμως δεν κατάφερνε να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό.

Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ολιβιέ Μπουμάλ πήγε να κάνει ένα περίτεχνο κοντρόλ, παραπάτησε και χτύπησε σοβαρά τον ώμο του. Έτσι έγινε άμεσα αλλαγή και την θέση του πήρε ο Ρόμπιν Λουντ. Ο τελευταίος στο 87 έχασε μία τεράστια ευκαιρία να ανοίξει λογαριασμό με την φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς βγήκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του Πλατανιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν, Δημήτρης, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (82′ Ανγκούλο), Μουνάφο (57′ Μιλούνοβιτς), Αποστολόπουλος (63′ Ντίνας), Γουνδουλάκης, Ράμος.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Τελάντερ (51′ Λουντ), Πράνιτς, Εσιέν, Αμπέντ, Ζέκα, Καλτσάς (68′ Μπουμάλ, 83′ Εβαντζελίστα), Κλωναρίδης, Πέτριτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ