ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχεται ο Λέτο!

Ο Αργεντινός άσος μένει ελεύθερος μέχρι το μεσημέρι, έρχεται στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Έρχεται ο Λέτο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πάντα είναι θέμα ωρών. Η πλευρά του παίκτη καταλήγει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Κατάνια για να μείνει ελεύθερος, παίρνοντας ένα ποσό από τα χρήματα που δικαιούταν βάσει συμβολαίου και τρέχουν οι διαδικασίες, χωρις άγχος πια, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο “τριφύλλι” και η μεγάλη επιστροφή.

Αν όλα πάνε καλά, ο “Σέμπα” θα βρεθεί στην Αθήνα την  Τρίτη. Ακολούθως θα περάσει τα ιατρικά τεστ και αν δεν στραβώσει κάτι θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Η μεγάλη επιστροφή είναι προ των πυλών!

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.